Search
Close this search box.

Els “Espigas” a la defensa de la Copa del Món

L’equip espanyol defensarà el títol aconseguit a Rimini el 2023.

L’equip de la Selecció Espanyola de Fleca Artesana, els “Espigas”, promoguda per la Confederació Espanyola de Panaderia Artesana (CEOPPAN) i que compta amb el suport del Club Richemont Espanya, preparada per participar del 18 al 22 de gener al VI Campionat Internacional “Bread In The City-Bakery World Cup”.

L’esdeveniment té lloc una vegada més en el marc de la fira SIGEP, a Rimini (Itàlia), sota l’organització del Club Richemont Itàlia, i els Espigas busquen revalidar el títol mundial aconseguit al gener de 2023.

El combinat nacional està format per l’alacantí Santiago Mariel i el valencià Joan Serra, i dirigits pel seleccionador José Roldán i el director tècnic Jesús Sánchez. Roldán comentava abans de pujar a l’avió amb destí a Itàlia que “es tracta de complir al detall l’estratègia de competició planificada i veure la feina que fan els rivals. Esperem acabar el més amunt possible, així com contents i satisfets amb el que hem fet.

Els països que lluitaran pel títol mundial a partir de dissabte al pavelló D8 del Bakery Arena són la Xina, Japó, Grècia, Mèxic, Perú, Itàlia i Espanya.

L’equip ha estat treballant intensament des del passat mes de setembre, amb cinc concentracions, la primera a les instal·lacions de DISPAN, a Barcelona, i les altres quatre a l’Escola Matèria de Madrid, l’última del 13 al 16 de gener. “En aquesta última concentració tot va anar molt bé, ultimant el control de temps i l’estratègia prevista, així com preparant el desplaçament de tota la matèria primera a utilitzar a Rimini”, resumeix Roldán.

Recordem que el 2023 Espanya va aconseguir la victòria per davant d’Itàlia i de la Xina, amb un equip compost per Daniel Flecha i Samuel Suárez, i sota la direcció tècnica dels esmentats José Roldán i Jesús Sánchez.

Amb el suport de: