Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Europastry presenta Olive, la nova gamma de brioixeria elaborada amb oli d’oliva

El nou assortiment evita els greixos animals saturats i els vegetals hidrogenats. A més, dos dels seus productes, els Dots, estan elaborats amb oli d’orujo d’oliva i sense oli de palma. 

 

 

Olive és la nova gamma de brioixeria d’Europastry, elaborada al 100% amb oli d’oliva. Es tracta d’una família única al mercat, ja que reemplaça els greixos animals saturats i vegetals hidrogenats utilitzats fins ara en productes de pastisseria per oli d’oliva.

Aquesta nova proposta neix de l’acord entre Europastry i Healthy Food Ibérica, l’startup creadora de Verdejo, l’innovador procés natural que permet solidificar l’oli d’oliva i convertir-lo en greix vegetal apte per elaborar una brioixeria més saludable i amb tot el sabor tradicional.

En els últims anys, Europastry ha acompanyat Healthy Food Ibérica en el desenvolupament del procés Verdejo, posant a la seva disposició tota l’experiència i tecnologia de la companyia.

Aquest innovador llançament és un dels primers casos d’èxit de l’acceleradora Baking the Future situada al Cereal, el nou centre d’R+D d’Europastry a Barcelona, ​​l’objectiu del qual és impulsar el talent i desenvolupament de les startups més punteres en innovació flequera.

Apostant per una pastisseria més saludable

L’oli d’oliva és un dels aliments abanderats de la dieta mediterrània. La substitució d’altres tipus de greix, com els greixos animals saturats o els greixos vegetals hidrogenats, per aquest ingredient, permet enriquir el producte final amb greixos monoinsaturats i poliinsaturats, amb antioxidants i amb polifenols. A més, els productes Olive contenen menys sucre.

Més sostenibles

Un dels beneficis essencials de la nova gamma Olive és la proximitat, ja que la majoria de l’oli d’oliva consumit a Europa es conrea a Espanya. A més, les oliveres són una important font de captació de CO₂. Els més de 2,6 milions d’hectàrees d’oliveres del nostre país actuen com un potent embornal de CO₂, contribuint així a la lluita contra el canvi climàtic.

D’altra banda, també cal destacar que el nou Croissant Olive és 100% vegà, una altra tendència de mercat que ha arribat per quedar-s’hi i que contribueix a una alimentació més sostenible.

Quatre nous productes 

La nova gamma de brioixeria Olive neix amb quatre productes exclusius dissenyats per entrar directament als forns tradicionals de les fleques:

L’esmentat nou Croissant Olive, a més d’estar elaborat amb el millor oli d’oliva, té un 84% més de greixos insaturats beneficiosos per a la salut que un croissant comú. Sorprèn per la seva aroma inconfusible a croissant acabat de fer i per la seva lleugeresa: cruixent en mossegar-lo, però fundent en boca, amb un subtil gust d’oli d’oliva.

La Magdalena Olive Sense Sucre i amb llavors de xocolata pura, està elaborada amb massa mare i oli d’oliva. Una magdalena lliure de sucre i d’oli de palma que aporta un major valor nutricional.

Finalment, els nous Dots Olive tampoc contenen oli de palma, només oli d’orujo d’oliva. Hi ha dues varietats: el Sucré, amb un 10% de cobertura i el Glacé, amb un 15% de cobertura. Ambdós productes contenen menys greixos saturats i menys sucre, però amb el mateix sabor de sempre.

Noticies relacionades

Amb el suport de: