
El condicionament del blat
En aquest article explicarem la raó de ser d’aquest procés, les diferents variables fonamentals a tenir en compte i com es calcula la quantitat d’aigua a afegir.
En aquest article explicarem la raó de ser d’aquest procés, les diferents variables fonamentals a tenir en compte i com es calcula la quantitat d’aigua a afegir.
La cita anual del sector flequer se celebrarà l’11 d’octubre al Mirador de les Caves, amb un format més fresc, festiu i proper.
El concurs professional “THE BAKER”, que reconeix i impulsa l’excel·lència en fleca, ha donat a conèixer els finalistes que competiran pel prestigiós títol en la
Un equip format pels exalumnes del màster Roger Vilardosa i Isaac Galofré competirà a la desena edició d’aquest prestigiós concurs.
Preservar la biodiversitat de les masses mare és clau per al futur del pa, la ciència nutricional i el coneixement dels ecosistemes invisibles que ens alimenten.
La brioixeria d’especialitat irromp amb força com a tendència de futur a la fleca artesana.
El programa ‘Visions’ de Vallès Visió, presentat per Susanna Aguilera, ha emès un episodi especial dedicat al món del pa i de la fleca. Aquest espai ha comptat amb la participació dels agremiats Ivette Prat (Forn-Pastisseria), Jordi Llargués (Fleca Llargués) i Toni Vila (Cal Forner), president de la IGP Pa de Pagès Català.
L’actual president de CEOPPAN va ser elegit la setmana passada durant el Congrés de la UIBC celebrat a São Paulo (Brasil) Félix Mestre Rius, president
La selecció espanyola de fleca guanya la medalla de bronze a São Paulo, on han demostrat que el futur del sector està assegurat. Nou èxit