
Les farineres també ens fan Regió Mundial de la Gastronomia
La proclamació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia posa sobre la taula el paper clau de la fleca en col·laboració amb pagesos,

La proclamació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia posa sobre la taula el paper clau de la fleca en col·laboració amb pagesos,

Segons les “Notes sobre l’elaboració del pa a Catalunya”, de Joan Amades, incloses en el llibre Pa de flequer (Fragmenta Editorial), escrit per Miquel Àngel

El govern modifica el calendari d’obligatorietat del sistema arran de les demandes del comerç i turisme. El Ministeri d’Hisenda ha anunciat recentment que el Consell

Per Yohan Ferrant Durant 40 dies vaig tenir l’honor d’impartir masterclasses a cinc ciutats del Japó, amb més de 3.000 alumnes, transmetent la nostra visió

La proclamació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia posa sobre la taula el paper clau de la fleca en col·laboració amb pagesos,

Xavier Pamies (Forn Sistaré i Zero Gluten Sistaré) s’ha proclamat guanyador del prestigiós THE BAKER 2025

Els flequers de la província donen suport a la proposta de les sectorials de comerç i turisme de PIMEC, que reclamen més temps per permetre

L’equip de la Baking School Barcelona Sabadell, representant a Espanya al Mondial du Pain, ha aconseguit la sisena posició en la desena edició d’aquest prestigiós concurs, celebrat del 19 al 22 d’octubre a Nantes.

La Selecció Espanyola de Fleca Artesana ha assolit el segon lloc a la Copa de Europa de Fleca 2025, disputada a Nantes (França) en el