
De Sabadell al Japó
Per Yohan Ferrant Durant 40 dies vaig tenir l’honor d’impartir masterclasses a cinc ciutats del Japó, amb més de 3.000 alumnes, transmetent la nostra visió

Per Yohan Ferrant Durant 40 dies vaig tenir l’honor d’impartir masterclasses a cinc ciutats del Japó, amb més de 3.000 alumnes, transmetent la nostra visió

La proclamació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia posa sobre la taula el paper clau de la fleca en col·laboració amb pagesos,

Xavier Pamies (Forn Sistaré i Zero Gluten Sistaré) s’ha proclamat guanyador del prestigiós THE BAKER 2025

Els flequers de la província donen suport a la proposta de les sectorials de comerç i turisme de PIMEC, que reclamen més temps per permetre

L’equip de la Baking School Barcelona Sabadell, representant a Espanya al Mondial du Pain, ha aconseguit la sisena posició en la desena edició d’aquest prestigiós concurs, celebrat del 19 al 22 d’octubre a Nantes.

La Selecció Espanyola de Fleca Artesana ha assolit el segon lloc a la Copa de Europa de Fleca 2025, disputada a Nantes (França) en el

Un nou equip de la Baking School, encapçalat per Roger Vilardosa amb Isaac Galofré com a ajudant i entrenat per David Hernández, entrena de cara

El Gremi va celebrar la seva tradicional Comida de Hermandad Gremial, un dels actes centrals de les festes patronals.

El Gremi de forners de Valencia organitzarà la fira amb degustacions i showcookings.