Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Pere Aragonès rep els representants de la fleca per Sant Jordi

Com és ja tradicional, una comitiva de forners de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, va visitar el Palau de la Generalitat el passat 23 d’abril amb motiu de la festivitat de Sant Jordi. 

 

 

Durant la trobada, la comitiva flequera, que va comptar amb la presència dels vicepresidents del Gremi, Mònica Gregori i Jordi Morera, i el secretari general, Carles Cotonat, va lliurar al president de la Generalitat, Pere Aragonès, la tradicional panera amb una selecció d’especialitats flequeres de diversos llocs del territori català que els forners preparen cada any per Sant Jordi adreçada a la màxima autoritat del país.

Els representants de la fleca van poder tenir una distesa conversa amb el president, durant la qual van aprofitar per traslladar-li les principals problemàtiques que enfronta el sector i demanar-li accions efectives per pal·liar-les. En tot moment, l’inquilí del Palau de la Generalitat es va mostrar molt interessat en les reivindicacions i la realitat de la fleca catalana, i va constatar la seva importància en l’alimentació saludable de la ciutadania i la vertebració dels barris i els pobles del territori.