L’Escola de Flequers Andreu Llargués ha acollit aquesta setmana una master class a càrrec del seu director, Yohan Ferrant, sobre l’excel·lència del croissant artesà.
“Actualment, hi ha un gran interès per part de la clientela i és imprescindible tenir un bon croissant en la nostra fleca”, assegura Ferrant, que durant la formació, adreçada a professionals i de 10 hores de durada, ha abordat varietats del croissant, com: recte i corbat, bicolor, de melmelada d’albercoc, de crema de xocolata, de cereals, de taronja i llimona i de crema d’ametlla.
Ferrant, guanyador de la Selecció Francesa de Fleca per al Mundial 2019, tercera posició en el 7è ‘Mondial du Pain’, entrenador dels subcampions de la vuitena edició d’aquest certamen i Premi al Millor Pa Biològic del Món, ha tractat curosament les tècniques de base d’elaboració del croissant artesà: pastat, laminat, fermentació, cocció, acabats, farcits i conservació, partint de la base que el croissant artesà és cada dia més demandat en el nostre sector.