Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi posarà tota la carn a la graella al Gastronomic Fòrum Barcelona

A més de comptar amb un ambiciós estand en el qual s’oferiran tasts de la mà de forners agremiats, en el marc del certamen, que es celebrarà del 6 al 8 de novembre, es muntaran les taules finals del concurs The Baker i es portarà a terme el lliurament de premis.

Gastronòmic Forum Barcelona 2022. Pere Duran/Nord Media

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i la Baking School Barcelona Sabadell participaran aquest any, amb estand propi, al Gastronomic Fòrum Barcelona, el saló de restauració i foodservice, que se celebrarà del 6 al 8 de novembre en el palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Aquesta edició serà la més gran de la seva història, amb la participació de més de 350 empreses expositores i un creixement del 20% de l’oferta expositiva respecte a l’última edició, l’any passat.

El Gremi participarà de manera molt ambiciosa a aquest certamen, amb un estand molt cridaner i diverses activitats que de bon segur atrauran els visitants i professionals presents. Per començar, l’estand del Gremi oferirà tasts cada dia de saló, amb especialitats de la mà de forners agremiats, com ara Agustí Costa (Ca’l Agustí), Emilio Ojeda (Forn de Pa Luna), Enric Bordas (Santacreu) o Andreu Galceran (Cal Mosso), a més de Toni Vera, guanyador de tres edicions del Concurs del Millor Croissant de Mantega d’Espanya i formador a la Baking School Barcelona Sabadell, i Daniel Jordà, ex-alumne del Màster d’Exel·lència i guanyador del VII Concurs Millor Panettone Artesà d’Espanya 2022.

A més a més, com a colofó final, l’últim dia de certamen es muntaran les taules finals dels concursants del nou i prestigiós concurs The Baker, impulsat pel Gremi i la Baking School Barcelona Sabadell. De fet, els tres finalistes del concurs, Diego Marín, Alex Arrieche i Daniel Ramos, competiran a la nostra Escola en una emocionant i decisiva ronda final el 6 i 7 de novembre. El dia 8 se celebrarà, a partir de les 16 hores en el Gastronomic Fòrum, la final i lliurament de premis d’aquest prestigiós concurs. També hi haurà ponències a càrrec del director de l’Escola, Yohan Ferrant, i el col·laborador habitual Sylvain Herviaux.

El Gastronomic Fòrum Barcelona 2023 és l’esdeveniment de referència per als professionals de l’hostaleria, el comerç especialitzat i la gastronomia, creixerà en tots els seus sectors expositius. Les principals empreses de foodservice tindran una presència destacada, al costat d’una important representació de petits productors enogastronòmics de Catalunya i altres territoris d’Espanya. A més, enguany, la cocteleria i els destil·lats tindran un espai d’exposició i activitats específiques en el nou sector ForumBar.

Noticies relacionades

Amb el suport de: