Pastisset de lemon pie
El típic pie de llimona, amb forma rectangular i fet amb
bescuit a la planxa, per fer-lo més atractiu visualment
El típic pie de llimona, amb forma rectangular i fet amb
bescuit a la planxa, per fer-lo més atractiu visualment
La incomparable textura de la pasta de full i una presentació imponent, una combinació irresistible.
Una coca de poma especial, amb la nutritiva farina d’espelta,
el toc suau de la mantega i el contrapunt de les pipes de carbassa.
Les clàssiques coques de Sant Joan, glacejades per tal de donar un punt diferent a la nit més curta de l’any
Les tradicionals coques de forner, vestides de gal·la amb cobertura de xocolata i decoracions vàries.
Coca de Sant Joan amb purés de fuites tropicals Una proposta innovadora per als qui busquen oferir tradicions sense renunciar a la creativitat i la
A qui no li agrada prendre’s un cafè amb un bon tros de coca? Presentem, avui, una recepta que combina totes dues coses… Coca
Adaptem el famòs croissant bicolor de David Bedu en una peça de brioixeria amb les 4 barres de la senyera, ideal per a qualsevol diada.