
Pa amb blat de pisana
La pisana (Triticum dicoccum o ‘em- mer’, en castellà) és un cereal amb passat, però que quasi bé ningú no coneix. I això hauria de canviar aviat.
La pisana (Triticum dicoccum o ‘em- mer’, en castellà) és un cereal amb passat, però que quasi bé ningú no coneix. I això hauria de canviar aviat.
Una base amb tocs de llima i anet i una mousse de salmó converteixen aquesta recepta en un detall exquisit.
Una refrescant coca amb una explosió de sabors.
Una coca salada que serà una aposta segura per aquestes nits d’estiu.
El pa en forma de coca ens ofereix un ventall de possibilitats que concretem en aquesta recepta amb
l’excel·lència del secret ibèric i una vinagreta dels exòtics festucs.
Us proposem aquest “bikini” en format pastís una opció perfecta com a berenars o sopars per a dies de reunions, sigui en família o amb amics.
Una proposta excel·lent per als panarres amants dels productes innovadors i amb ingredients naturals, saborosos i nutritius
Ferment tipus poolish 1700 g de farina de força W+350 300 g de farina a la perda de la primera passada de molí 1200 g