
Primera secció de la neteja d’un molí
Recordem que la secció de neteja del blat d’un molí consta de dues parts diferenciades: la primera secció de neteja i la segona secció de
Recordem que la secció de neteja del blat d’un molí consta de dues parts diferenciades: la primera secció de neteja i la segona secció de
Coincidint amb l’any que Catalunya és Regió Mundial de la Gastronomia es presenta el primer recull de pans de la fleca catalana. Un viatge a
El passat 10 de juny es va celebrar per videoconferència l’Assemblea General Ordinària 2025 de la Confederació Espanyola de Fleca, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN),
El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona presenta en assemblea els comptes i la memòria d’activitats de l’any 2024. L’11 de juny, durant
Un any més, i ja en són cinc, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de
El Palau de la Generalitat va ser, un any més, l’escenari de la tradicional recepció del president de Catalunya a representants de la fleca artesana amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
La Baking School Barcelona Sabadell i l’Atelier M’Alice porten la primera masterclass de l’any de la mà de Brian Boclet Els pròxims 27 i 28
El director de la Baking School Barcelona Sabadell aconsegueix una de les majors distincions que atorga el Govern del seu país natal. El director de
L’Escola de Flequers programa per als propers mesos cursos intensius de fleca i brioixeria, diversos monogràfics i una master class amb Brian Boclet. El sector
Entrevistem Matt Valette, jove, emprenedor, formador i apassionat forner francés amb una àmplia experiència a fleques de renom a Espanya que destaca com un professional
Entrevistem a Marta Angerri, Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya. Quines prioritats afronta com a directora general de Comerç? Des de la Generalitat volem
Entrevistem Daniel Ramos, propietari de La Cremita (Cadis) i guanyador del The Baker 2023.
Sorprèn els teus clients amb aquesta
dansa de sabors i textures irresistibles que
delectaran el seu paladar amb cada mos.
El típic pie de llimona, amb forma rectangular i fet amb
bescuit a la planxa, per fer-lo més atractiu visualment
Una harmoniosa trobada entre
el salat i el dolç, el cremós i
el cruixent, que et deixarà
amb una explosió de sabors
inoblidables.
La pisana (Triticum dicoccum o ‘em- mer’, en castellà) és un cereal amb passat, però que quasi bé ningú no coneix. I això hauria de canviar aviat.
Una base amb tocs de llima i anet i una mousse de salmó converteixen aquesta recepta en un detall exquisit.